sleepy head

Helt otroligt hur jag kunde genomstå en hel arbetsdag efter gårdagen.  
Var ute igår. Det blev några oväntade shots och drinkar. Lite "a-vafan-då"-anda eftersom shots och jag inte brukar komma överens.

Jag gick hem i god tid för att jobba nästa dag( och för att slippa musiken på Björket). Men väcks av My kl.4 som hade ringt mig "jättemånga gånger" (inga missade samtal My!).
Kommer snabbt tillbaka i trygg sömn men fortfarande lite sur över att jag inte åkte till Malmö på tre-vånings-fest och gallerinatt. 

Väl på Hovdala och intet ont anande får jag reda på att jag ska stå ute hela dagen och servera soppa.
Jag fick låna tjocktröja, sjal och jacka - och frös.

Men dagen tog slut efter allt.
eller after all.
Försöker få in engelska meningar direkt översatta till svenska. Men det funkar inte alltid.

Jag behöver nog ta igen lite sömn snart!

Gubben

missa inte mannen under trappan ikväll. Time and place, 21.15 svt1 i din soffa.
Fast dumt av mig att berätta för Viktor om den. Jag har nog aldrig skrikit så obehärskat och förvirrat som när han igår kväll sa "akta dig för gubben under trappan elna"....

Innan dess hade jag nämligen fantiserat fram att blod rann fram ur duschavloppet och att en man skulle stå i duschen när jag satt på toaletten! Jag är nämligen bäst på att skrämma upp mig själv, även när jag försöker skrämma upp någon annan!

Where should I begin

Nu har jag äntligen bestämt datum förr att träffa familjen i Frankrike - ska bo där i vår -
Bestämde först den 29-31, men det funkade ju inte eftersom Riskettan(som krävs för att skriva teoriprovet) är den 29. Vilket leder till att jag inte kan åka den 29e till Frankrike utan får åka den 25-27.

Och DÄR kommer stressen in.
Den 24 kommer jag till Sturup kl.23 på natten efter två dagar i Krakow med Viktor. Därifrån måste vi förmodligen ta taxi in till Malmö och kommer då kanske vara framme vid tolv på natten.

Nästa dag måste jag då vara på Kastrup, för att ta flyget till Luxembourg, cirkus kl. 6 på morgonen. Vilket betyder att jag måste åka från Malmö klockan halv sex på morgonen. Som tur är har jag ju sovplats i Malmö, men fyra timmars sömn känns ändå inte helt okej. Jag ska ändå ge ett första intryck på en hel familj morgonen därefter.

Dessutom luktar jag äckligt matos hela jag. HATAR matbespisningen i skolan.
         Ja, jag var matvakt idag på T4-skolan. Hade svenska och historia med fyrorna. Jäkla ungar säger jag bara. Dem var inte direkt jävliga, för jag kunde ändå se hur de försökte testa mig och det var lite gulligt. Och under loppet av en timme fick jag komplimang för mitt namn, en loppa(av papper) och en blomma(även den av papper). Det var lite fint.
Men nu luktar jag bara äckligt matos efter min tid som matvakt åt fyrorna. Oavsett vad man gör luktar man äckelpäckel efter att ha varit där inne. Kvittar hur länge, var man befunnit sig eller vad man gjort. Man luktar typ, död hund oavsett!

Imorgon börjar dessutom min detox. har ju gått igenom två veckor utan kakor, godis, glass, efterätter etc. och bröd. Känner inte så stor skillnad. Förutom att jag längtar efter choklad - min fallgrop.
Detoxen ska bestå av frukt och grönsaker. Nothing else! Nada.....
Undrar om jag kommer ta den på allvar på lördag?.... Kommer dock att dö av frosseri på måndag!
Choklaaaaad! Glaaaaass!



My academy

Lite ångest över vad jag ska sysselsätta mig med hela hösten om jag inte får NÅGRA jävla timmar att jobba någonstans.. Fick supersug att börja studera efter en dröm om att jag gick på högskolan och allt kändes underbart med samma sköna rutiner och klasskamrater! Nästan helt säker på att läsa internationella relationer, konfliktskunskap, mänskliga rättigheter och lite på den banan! Bara allt det går att läsa i Malmö, vägrar läsa i Lund....

men under tiden får jag Harvest av Neil Young på posten *thumbs up*. Blir anställd på ett ställe som hyr ut mig som läxhjälp/barnpassning och ska gå teorilektion imorgon! Mums!

Helgen är dessutom bestämd med fölsefirande och utgång i Malmö! Älska hösten!


Utkast: Försökte nyss ...

Försökte nyss stilla min hunger med ett äpple. Det gick inte så bra, jag är fortfarande hungrig men väntar på soppa!

Idag var min "sista" dag a.k.a min sista dag på schemat. De kommer förmodligen ringa in mig till Hovdala x antal gånger under hösten. Än så länge har jag Skördefesten den 27 september att ha i minnet för jobb!

På vägen hem idag cyklade jag snabbt förbi HIF-loppisen ( jag är trött på loppisar. Jag vill aldrig betala mer än 5kr- oavsett värde, sak etc.- och får därmed inga fynd). Men när jag kom dit fanns det ett fint whiskeyglas och någon slags kopp som var så liten att den inte kan uppfylla något syfte utom att vara söt och etnisk(se afrikanska mönster). Dessa två ting fick jag gratis! Och gratis är som känt alltid gott!

Nu måste jag förbereda mig på auktion på Tradera. Min första! Ska försöka vinna Harvest av Neil Young för en 40 spänn! För cdon är inte prisvärt när jag inte har csn-kort.

Jag har för övrigt blivit bakgalen. Jag vill bara baka kakor och bröd hela tiden. Mest efter att jag läste "A piece of cake" av Leila....Jag älskar Leila. Man vill bara äta upp henne. Hon är så jäkla snygg hela tiden och förvarar allt i snygga burkar och färgglada askar! Jag vill ha ett eget kafé och bara baka kakor hela dagen lång! Det är vad jag vill göra. Och såklart rädda världen - från vad är mindre viktigt...
Finns ju lite att välja på, typ
muslimerna
den gula faran
judar
utomjordingar
osv.

RSS 2.0