Comfortably numb

Jag älskar att vänta på att stiga upp och äta frukost tills alla har gått ut! Det är så skönt att bara ha hela lägenheten för sig själv!
Speciellt med tanke på att jag har gått och blivit förkyld och fått ont i halsen och verkligen inte orkar prata med mamma. Jag vet att jag är jätteotrevlig men jag klarar inte av att prata med mina föräldrar mellan 8 till ungefär klockan 17 på kvällen.

Jag känner mig verkligen värdelös, sån där äcklig sjukling som bara går runt med rödsvullna ögon och tycker synd om sig själv. Kan inte anstränga mig utan att få andnöd och orkar bara sova. Men jag måste ta tag i min franskabok... 

Helgen har varit jättebra! Trots sjukdom gick jag ut i fredags - vilket var jätteroligt. Första gången på Kings Head --inte direkt det roligaste stället men med bra sällskap funkar väl allt.  

Och i lördags var jag så trött och törstig att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Men jag gjorde inte så mycket ansträngande saker förutom att umgås med Johanna, Ellen, My och Jakob:). Bjöds på lax à la Johanna som är något av det godaste som finns och även hennes kladdkaka! Mums!

Sen åkte Johanna och jag och kollade på The Wall. Det var verkligen jättebra! Jag trodde inte jag tyckte om Pink Floyd men vissa låtar var väldigt likeable! T.ex Comfortably Numb(dock bättre med Scissor Sisters versopm), Hey you och lite till. Men vilken låt har gitarrsolot som är bättre än sex? Jag kommer inte ihåg vad den heter....


maj

Om inte alla röstar den 7 juni blir jag sur!

Varför tror alla att demokrati är en självklarhet.
Rösta blankt, vad som helst så att iaf procenten blir rätt..

För hur roligt skulle det vara om Sverigedemokraterna fick 60% av rösterna för att sverigedemokraterna är mer engagerade och vettigt folk inte orkar sätta sig in eller gå och rösta


Jag trodde tv-tablån hade stavat fel till "fet man tog hennes liv" men det var rättstavat som "fetman tog hennes liv".

Kloka ord






Jag har härmed inga fler prov kvar i gymnasiet! Det känns GANSKA bra!

Därmed följer att jag är ledig veckan ut. Antingen har vi "arbetslektion" eller så är läraren på semester i Italien.
Alltså måste jag komma på hur jag ska spendera veckan.

Än så länge har jag: klassfest på onsdag och nån slags gathering vid Luhrsjön och The wall på lördag.
Någon - påfyllning? Öppen för förslag!

Pusshej nu är det Project Runway!

Darjeeling..

En av de snyggaste filmsekvenserna någonsin!

SPOLA FRAM TILL 5:30!

Waiting for the night to come.....

Det här funkar verkligen inte längre. Jag funderar på att sova nån timme i förhoppning om att bli något mer effektiv.
Jag försöker verkligen plugga men hittar ingen motivation.

Och varför är jag så trött hela tiden?

got milk?

Jag har alltid varit något tveksam till mammas hyllning av Sean Penn(i och för sig gillar hon science fiction-filmer också, så jag tvekar mest på allt hon tycker om).
Men jag måste säga att Penn överraskade mig i Milk.  Efter att ha sett honom i Mystic River som en hård "gangster" och därefter i Milk som mjuk fjollig homosexuell politiker måste jag säga att jag gillar honom! Dessutom är det snyggt foto och bra skådespelare i övrigt, så det bidrar ju helt klart!

Att buffertzon heter zones-tampon på franska är också ganska roligt!

2 maj

Jag kan bara uttrycka mig i enstaviga meningar idag.. Kan bero på en sammanlagd sömn på 3 h, ryska drinkar och sol.

Jag må vara en svag individ, men det är faktiskt något påfrestande att festa två dagar i rad.

Efter några timmar i solen är jag dessutom lite bränd och bubblig i hjärnan och skulle helst av allt lägga lite sorbet på ryggen, men det blir nog inte så fräsht. Så istället äter jag sorbet i hopp om att kylas ned!

Dessutom sitter min pappa och utnyttjar min spotify så folk kommer tro att jag lyssnar sönder David Bowie, Kim Larsen och Syd Barrett....


Eftersom jag ladda upp fel video för ett tag sen kommer den riktiga videon här:


RSS 2.0