Trötter

Nu är jag sjukt trött, jag blir sån nu när jag jobbar...
Jag åldras minst 50 år och tycker om korsord och att läsa tidningen länge på morgonen med en kopp te och lugn och ro!

Jag har även blivit lite bitter, eller moloken, eller bara lite ledsen i ögat, för att jag nu har insett att jag jobbar en hel del sommaren ut.
Visst, jag hinner med en del ändå. Men jag vill vara fri som en fågel och åka buss till nya smultronställen med mitt sommarkort eller INTE behöva tänka på refrängen för att jag ska jobba da'n efter och inte behöva stå i café och se alla andra njuta av sin semester... och jag kan fan inte jobba i höst för då kommer jag skjuta upp mitt körkort YTTERLIGARE(men jag övningskörde igår med mamma, så himla sugen på att köra!!! och jag kan ÄNTLIGEN matcha kopplingen med gasen och faktiskt få en bil att rulla)

Men tillbaka till jobbstressen: Till exempel ska jag äntligen träffa min Felicia för första gången på typ 1,5år... Hon bor i Köpenhamn, alltså inte så långt bort, men väl så långt att man tänker både en och två gånger innan man inser att pengarna och tiden inte räcker till.

Men nu har vi iaf bestämt fredagen när jag ska ner till hennes syster på Österlen och vi ska cykla och avnjuta Jan Hedhs glass på Olof Viktors. Men jag måste åka hem redan på kvällen:(, för bussarna till Hammenhög är riktigt usla - so what to do what to do.....


Livet

It's a new dawn, It's a new day, It's a new life for me
And I'm feeling good!

Sommaren har gått så snabbt men det har ändå kännts som en lång tid.
Mycket roligt har hänt och mycket roligt väntar!

Bland annat väntar Mammas 50-årsfest i Mellby och fölsefirande i Malmö. Förhoppningsvis slipper jag hjälpa till med förberedelser inför festen - det är det fina med att ha festen på annan ort.

Sen kommer Prag-resa i augusti, festivaler osv.
Prag kommer bli riktigt roligt - och billigt. 890 kr tur och retur med boende!!!! Nu väntar jag bara på att kryssa av Warsawa och Berlin också! Mer centraleuropa tack!


Sleden

Jag känner mig fruktansvärt sliten efter helgen.

Jag är ledig hela helgen och det känns som semester!!

I fredags blev det impulsivt festande efter jobbet - det enda rätta -
Den natten sov jag nog 4 timmar, vaknade om vartannat varje halvtimme...

Lördagen tillbringades vid Tydingesjön och på Minnet vs. Kstad. Roligast var det i Hästveda, med grill och folk :). 
Kom hem vid 3 och sov för första gången på länge 8 timmar i sträck!!

Nu är det molnigt ute och jag är ledig :(.

MEN jag fick ledigt på torsdag, av min underbara chef, vilket betyder att jag för första gången får uppleva Hästveda marknad! Härligt! Mindre härligt är att Viktor är hos släktingar och jobbar ända till på tisdag och jag jobbar på tisdag, då jag trodde jag var ledig...

Nu började det åska....men vem har inte sprungit när det åskar innan?!

RSS 2.0