Update

Allright, dags för lite uppdatering!

Jag är numera, ganska, nybakad student och nöjd med gymnasiet! Saknaden av klassen har svalnat lite, men jag saknar det fortfarande lite. Inte skolan utan hela gemenskapsgrejen.

Men jag hinner inte tänka på det så mycket eftersom, direkt efter student-helgen började jag jobba. Sen gick jag på studenter och sen jobbade...jobbar jag. Jag har jobbat sen i lördags och sista jobbdan för denna period är imorgon!!

Efter det är jag ledig hela helgen. Sen är det jobb fram till den 20juli med några lediga dagar här och varstans! Men jag är ledig på kvällarna, även om man är dödstrött då!

Man kan åka tOr till NY för 3800. DET är galet
Johanna har förlovat sig, det är också galet men inte lika galet!

Drömmar

Jag hade världens hemskaste och konstigaste drömmar häromnatten.

För att förstå lite av dröm nr1 måste jag berätta att jag ska få kusin i oktober. Mamman är min farbrors fru och hon heter Vittra. De tillfrågade mig som fadder också:)

Back to the story:
Dröm nr1.
Jag träffar  X  som berättar att en lönnmördare gått lös.
Jag: "Men skadades Vittra?"(med tanke på att hon är gravid)
X: "Ja, hon blev knivhuggen" *med mycket sorgsen blick*
Sen undrar jag hur det är med My, X berättar då att han pratat med My och att hon var i chocktillstånd och berättade att det brann överallt.
Sen vaknade jag av att jag snyftade, nästan grät. Och det tog ett tag innan jag förstod att min kommande kusin faktiskt inte hade dött..

Dröm nr2
Karna (min syster) kör en vit sportbil
Jag och några från klassen sitter i baksätet.
Vi kör runt i nåt hillbilly-område i Amerika med metallstaket och alla är höga eller aspackade. Eftersom det är min dröm så vet jag att de tar en drog som gör att de blir väldigt agressiva.
När vi ska köra därifrån, eftersom alla är väldigt agressiva,  kör vi över en spikmatta(eftersom de visste att vi skulle komma).
Så jag springer därifrån för att gömma mig. Helt plötsligt står jag och gömmer mig i en dusch men sen tänker jag att det är bättre att springa tillbaka till de andra...
När jag kommer tillbaka och ska klättra över ett staket kommer en kille och säger att han tänker slå mig i ansiktet. Sen kommer det en annan kille som hotar att våldta mig och en annan tjej. Samtidigt som han säger detta ligger han på mig och skjuter mig med en pistol. Fast det är som en pistol med små, små kulor - men det gör ont. Jag kommer t.o.m ihåg att jag kunde känna skotten mot min arm, där han skjöt mig.
jag kommer också ihåg att jag funderade på om jag skulle låtsas att det inte gjorde ont. Eftersom han njöt av att jag led.........

Knocked up

Nej Agnes, jag är inte gravid.
Vill bara uppmärksamma att lykke lis cover av knocked up faktiskt är riktigt bra!

För vem ska se dem live i sommar! Ojojojoj

Studentvecka

Tiden från siesta till nu har gått galet snabbt!

Måndag var det skattjakt och solning på bryggan med musik vid finja
Tisdag var det spex och fotboll - förlust... men jag tar det ganska bra eftersom linnéarna är idioter!
Onsdag var det linnébus, sång och utspark:)

Buset med linné gick inte som tänkt men det var roligt, även om vi bara var 4 stycken:D!
En majoritet hade varit väldigt intresserade av att terrorisera linné, men såklart visade sig nästan inga när vi skulle träffas
och eftersom inget var superplanerat fick vi kasta valiga ballonger med vatten istället för vattenballonger!

Aktionen gick iaf till så att vi sprang in i matsalen, skrek HTS och kastade. Vilka miner de fick^^ Det kan man leva länge på! Dock fångades Agnes av en arg vakt - varför han var i matsalen vet jag inte-. Men allt löste sig till sist.

På kvällen var det som sagt utspark, vilket betyder treårsjubileum för Johanna och mig!
För exakt tre år sen var det jag som gick, eller hasade oss, hem med en framåtlutad Johanna.
Fina minnen asså!

Mamma har rutin på saker så hon är inte ett dugg orolig över att hon satt igång med allt idag och alltså har kvällen och natten på sig! Men är man familjen som gör allt i sista sekund så är man! Man måste ju faktiskt upprätthålla ryktena!

Jag vågar knappt tänka på att jag springer ut imorgon... samtidigt skulle jag för allt i världen inte skjuta upp det!! Det kommer bli underbart!


RSS 2.0