Kristider

Läste nyss en artikel om matpriser. Det var ganska intressant om hur västvärlden måste betala mer för att Afrikas bönder ska få bättre betalt. Samtidigt skulle förhöjda matpriser drabba de fattiga i städerna. Så för att kunna höja matpriserna måste alla invånare för det första ha samma förutsättningar att betala ett högre pris - vilket aldrig kommer att hända - och därefter kan man höja priserna... Ett evighetsproblem känns det som..

Jag tycker folk- och countrymusik passar alldeles ypperligt sådär i kristider. Sitter och lyssnar igenom Joan Baez och Dolly Parton. Kan inte förstå hur en människa kan förstöra sitt ansikte såsom Dolly gjort. Hon var jättesöt som ung -men hon har iallafall kvar sin självdistans och humor.

Till skillnad från Madonna, vars biografi -skriven av hennes bror- jag just läst klart. Där har vi verkligen bevis på vad kändisskap kan förstöra en människa. Självklart kan jag inte lita på hans ord, men det låter logiskt att hon har ett enormt kontrollbehov, nästintill ohälsosam disciplin och ett gigantiskt ego.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0