puffa bäst du vill

En hyllning till SVT. En kväll jag kan känna mig lite nöjd med att betala SVT för att få kvalitet och slippa reklamavbrott.

Först såg jag dokumentären om homosexuella muslimer. Inget konstigt med det förutom att de mordhotades av sina föräldrar. En av papporna kallade sin dotter "sämre än djur, inte ens djur gör sånt". Faktum är att de gör det, inte för att det har med saken att göra.
                        Om nån kristen läser detta har ni något argument för varför ni fördömer homosexuella? eller förlåt, ni fördömer ju inte homosexuella. Utan bara deras sexuella läggning och därmed hela deras existens.

Senare fick mamma och jag äntligen se slutet på Mannen under trappan. Klimax var nått och huvudpersonen(pappan) såg bara sjuk och eländig ut mest hela tiden. Gjorde ont bara av att se på honom.
Slutet hade iallafall en snygg tvist. Om ni inte har följt serien är det svårt att beskriva. Men pappan i familjen har hela tiden fantiserat fram en gubbe som bor under trappan och som psykar pappan hela tiden.
Tvisten i slutet är att pappan har varit i en psykos hela tiden och gjort allt det som han trott gubben gjort - ex. slagit sin fru och sina barn och dödat människor. Riktigt hemskt när pappan kommer på att det är han själv som slått sina barn och sin fru..

Eftersom jag ogillar att gå och lägga mig innan elva såg jag på SVTs nya satsning "Nurse Jackie" också. Bra inköp måste jag säga! Säkert HBO! Äntligen en KVINNLIG läkare/sjuksköterska som är kall, elak etc. Så trött på alla House/Dr.Cox-karaktärer.

Vad kan vi lära oss av detta: Det finns alltså inga gubbar under trappan bara psykiskt sjuka män! Vad är läskigast?

Kommentarer
Postat av: Boel

Oh maaan, nu avslöjade du ju allt! Ja ja, kanske lika bra.

Men Elna, ALLA kristna fördömer inte homosexuella. Antingen är du lite fel ute eller så uttryckte du dig kanske bara fel.



Ska kolla in Nurse Jackie! :)

2009-10-07 @ 21:33:18
Postat av: elna

typsikt dig boel. Bara för att du är kristen;)

Nej, jag vet att det finns liberala kristna också men om du inte visste det så generaliserar jag alla!

2009-10-08 @ 10:00:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0